Salt to content
 

Anunț privind lansarea proiectului ,,EDUCAȚIE fără ziduri”

Educație Fără Ziduri

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă implementarea mecanismelor de reducere și prevenire a abandonului școlar timpuriu și promovarea accesului egal la educație de calitate pentru 322 de elevi din comuna Șiei, comuna Josenii Bîrgăului și comuna Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița-Năsăud, prin activități dedicate acestor copii, precum și cadrelor didactice din școlile care le oferă suportul educațional (36 cadre didactice).

Obiectivul general al proiectului își propune diversificarea măsurilor de prevenție/intervenție împotriva abandonului școlar timpuriu și promovarea accesului egal la învatamântul primar, gimnazial și secundar de calitate, inclusiv la parcursuri de învățare nonformale și informale pentru educație incluzivă pentru acordarea de sprijin intensiv grupurilor aflate în situație de risc, inclusiv copiii romi, în Școala Gimnazială Șieu, Școala Gimnazială Josenii Bârgăului și Școala Gimnazială Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița-Năsăud.

 

 

Acest site utilizează cookies pentru o mai bună funcționare și optimizare. Vă rugăm să vă exprimați acceptul sau refuzul cu privire la acest aspect. Vă mulțumim! AcceptăRespingeCiteste mai mult
Protecția Datelor Personale
Skip to content