Salt to content
 

Prima activitate/întâlnire cu părinții din cadrul proiectului “Campionii Incluziunii”

Prima activitate/întâlnire cu părinții din cadrul proiectului “Campionii Incluziunii”

Prima activitate/întâlnire cu părinții din cadrul proiectului “Campionii Incluziunii” a debutat cu o temă de un interes deosebit pentru toate părțile implicate. Trăim într-o eră în care avem impresia că timpul nu ne ajunge iar cunoașterea propriului copil devine pentru mulți dintre noi o adevărată provocare.

Alături de cei 14 părinți am dorit să răspundem la următoarea întrebare: “Cum ar fi să ne facem un scop din a vorbi unii cu alții mai mult?”. Atunci când un părinte își privește copilul în ochi știe cu certitudine că există o legătură minunată, puternică și frumoasă. Cu toate acestea mai există și acel tip de legătură care provine din a cunoaște omul de lângă tine, din a ști despre el. Chiar dacă uneori ne bazăm pe deducție când dorim să știm ce trăiește cineva acest lucru nu este de ajuns. Uneori deducția și imaginația ne pot juca feste, pot deforma realitatea.

Așadar, în cadrul atelierului, am identificat elementele cheie ale comunicării eficiente și am discutat despre cum putem să construim contextele cele mai potrivite atunci când dorim să petrecem timp de calitate cu cei mici. Cât despre succesul activității propuse, vorbesc de la sine imaginile unde putem citi pe chipurile tuturor starea de bine și relaxare.„Atunci când părinții și profesorii își dau mâna, copiii dau mâna cu reușita”.

 

Acest site utilizează cookies pentru o mai bună funcționare și optimizare. Vă rugăm să vă exprimați acceptul sau refuzul cu privire la acest aspect. Vă mulțumim! AcceptăRespingeCiteste mai mult
Protecția Datelor Personale
Skip to content