Salt to content
 

Sa nu-i educam pe copiii noștri pentru lumea de azi…

“Sa nu-i educam pe copiii noștri pentru lumea de azi. Aceasta lume nu va mai exista când ei vor fi mari si nimic nu ne permite sa știm cum va fi lumea lor. Atunci sa-i învățam sa se adapteze.” (Maria Montessori –”Descoperirea copilului”)

Ca să putem livra către cei mici competențele cheie ale viitorului este nevoie să le facilităm activități cât mai variate și bogate în conținut. Activitatea desfășurată de școala noastră în cadrul proiectului “Campionii Incluziunii” a țintit către împăcarea armonioasă dintre școală și viață, oferind participanților ocazia să își identifice și cultive optim creativitatea și aptitudinile prin joc și socializare. Mulțumim profesorilor implicați, care prin grija față de dorințele copilului, au creat un mediu prielnic pentru destindere, încredere, recreere și voie bună!

Aceaste experiențe urmează să-și atingă punctul culminant în tabara de la Straja. În a doua săptămâna a lunii august cei implicați în proiect vor experimenta schimbările pozitive ce se produc atunci când ieșim din zona de confort.

Mulțumiri profesorului coordonator! prof. Szilveșan Sorin-Ionuț

 

Acest site utilizează cookies pentru o mai bună funcționare și optimizare. Vă rugăm să vă exprimați acceptul sau refuzul cu privire la acest aspect. Vă mulțumim! AcceptăRespingeCiteste mai mult
Protecția Datelor Personale
Skip to content